... do wina, piwa, kawy, miodu
Specjalizowane refraktometry dla producentów i koneserów wina, piwa oraz dla baristów. Wykorzystywane zarówno do kontroli surowca, jak i do kontroli jakości produktu końcowego.
-
Refrakto-Polarymetr RePo-4 Fruktoza i woda w Miodzie
- skale: %Brix, kąt skręcalności, % zawartości wody w miodzie, % fruktozy w miodzie, temperatura
- zakres dla kąta skręcalności: -5° do +5° (na drodze optycznej 20mm)
- zakres dla indeksu refrakcji: 0 do +86.6%Brix
- zakres dla zawartości wody w miodzie: 11.5 do 30.0%
- zakres dla % fruktozy w miodzie: -2.0 do 102%
- klasa szczelności: IP67 (można myć pod bieżącą wodą)
Automatyczny refrakto-polarymetr, przeznaczony do błyskawicznego pomiaru kąta skręcalności optycznej, %Brix, % zwartości wody w miodzie i wyliczania % zawartości fruktozy w miodzie.
Zobacz więcej ...