... do laboratorium
Refraktometry, refrakto-polarymetry i polarymetry klasy laboratoryjnej. Z uwagi na bardzo wytrzymałą konstrukcję, często pracują bezpośrednio przy liniach technologicznych, do natychmiastowej kontroli jakości produktu.
-
Refrakto-Polarymetr RePo-3 Cukier Inwertowany w sacharozie
- skale: %Brix, kąt skręcenia, % cukru inwertowanego w sacharozie, temperatura
- zakres dla kąta skręcalności: -5° do +5° (na drodze optycznej 20mm)
- zakres dla indeksu refrakcji: 0 do +85%Brix
- zakres dla % inwersji: 0.0 do 99.9%
- klasa szczelności: IP67 (można myć pod bieżącą wodą)
Połączenie refraktometru z przenośnym polarymetrem. Urządzenie posiada procedurę do automatycznego wyliczania % zawartości cukru inwertowanego w sacharozie. Pomiar zajmuje kilkanaście sekund.
Zobacz więcej ...